nov
okt
sep
aug
jul

De geschiedenis schrijft aan de toekomst

Dani Apeldoorn

Dani Apeldoorn

Hee allemaal, 

Bedankt voor de afgelopen repetitie in de kerk. Ik denk zeker dat het goed is om ook met het publiek in gesprek te gaan. Elkaar even echt in de ogen aan te kijken. Alsof ik in gesprek ben met mezelf, terwijl ik tegen het publiek praat. En ik ben het zeker eens met Heidi, dat we iets blijvends moeten delen met hen. Iets wat zij door kunnen geven, en het zou vet zijn als dat uiteindelijk terug bij ons kwam als een soort brieven van onzekerheid, terug naar waar het begon. De geschiedenis die schrijft aan de toekomst.

Tot woensdag, 

groetjes Dani

4 nov 2020

lees meer

In mijn 2030 ...

Dani Apeldoorn

Dani Apeldoorn

Ik heb mij de hele maand ingezet voor alle jongeren die zijn opgegroeid zonder vader. Én in deze maand verloor ik mijn vader. Dit wil ik er over zeggen.

Dani, 14 juli 2020

lees meer

Dani Apeldoorn

Als samenleving kwamen we in 2020 zelfwaardering tekort. We gingen steeds meer op zoek naar prikkels. Ik zag het overal om me heen. Ik zag het in mezelf. Het werd steeds makkelijker om toegang te krijgen tot die prikkels en de prikkels werden steeds groter. Van Ipads en eten naar alcohol en drugs. Technologie bleek geen oplossing, maar juist voeding voor verslaving. We leefden in een mediatijdperk en meningen - hoe krankzinnig ook - werden overal geventileerd, door iedereen.  

 

https://www.youtube.com/watch?v=JVURprvvnDc&feature=youtu.be

website
lees meer

Ik ben een rapper… ik probeer een stem te zijn voor jongeren. Hoe ik werk? Dingen meemaken, lekker schrijven… Old school manier. Ik zoek naar  taboeonderwerpen onder jongeren. Waar gaan we heen? Waar ben je bang voor? Ik geef ze een stem richting de buitenwereld, maar ik bied ze ook iets om naar te luisteren als ze ergens mee zitten. Ik wil jongeren wat meegeven: ‘Het maakt niet uit waar je vandaan komt, het gaat erom waar je naar toe gaat.’